The Lake House in Vesma, Surat

An interesting architecture of brick and stones, the Asundaria farmhouse is planned climatologically with focus on views. Each area has a sense of completeness and connected with interesting passages. 

The use of courtyards ensures light and ventilation. The plunge pool within the house will help control the micro-climate of the space, ensuring a pleasant internal atmosphere. The spaces are designed to hold large groups since the farmhouse is meant to be used for large family holidays. Yet each space can hold a different gathering allowing for segregation as per age or activities. 

The use of natural materials gives a rustic feel to the project and elements like arches and bamboo roof allow a sense of vernacular into space, without compromising on the modern clean lines of the structure.

Please check out the walkthrough for the project 


LEAVE A COMMENT